Wednesday, June 15, 2011

ny blog

Jeg har lavet en ny blog. Det er en mini-foto-blog, der handler om at tage billeder af virkelige(??) ting og et virkligt liv(mit eget).

kig meget gerne forbi og fortæl hvad I synes om ideen, når I har dannet jer et indtryk af hvad det er jeg vil.

Den hedder TrueRendering, fordi jeg åbenbart ikke kunne finde på et dansk navn til den, det kan være det kommer. Føles på en måde ikke ret virkeligt(??) at have en engelsk navn, fordi det lyder godt.

Any who, klik her: TrueRendering.wordpress.com
About:


Jeg har læst blogs i et års tid. Jeg er altså stadig en blog rookie. Jeg har hele vejen undret mig en lille smule over blogs med fotos af opstillinger af pænt mad, børneværelser, køkkener, flere børneværelser og hjemmelavede cafe latter. Jeg synes de er fine, bevars – jeg kigger jo selv på dem. Jeg ved bare ikke hvorfor. Mest af alt får jeg ofte en lille smule ondt i maven over at mit hjem, børneværelse , kaffe og liv på ingen måder ser sådan ud som alle andre bloggeres åbenbart ser ud(??).
Den her blog er et forsøg, for at se om man kan lave en blog med fotos af mit virkelige liv. Jeg ved ikke hvorfor og om dét nu skulle være interessant at se på – vi får se.
Jeg er 34 år, mor til en søn(A) på 2, gift med en mand(L) og bor nogle gange på Amager nogle gange i Indre By.

No comments:

Post a Comment

we love comments!